Nicola & Ben @ 今日新娘

PersonalUncategorizedWedding DayWedding Photography

現在的婚禮市場,已是很國際化的了,很多香港的新人會找外國的攝影師來港拍照,也有香港的攝影師受邀到國外拍照。
互聯網的出現,也使到地域平面化了,我們都能掌握到不同地方的資訊!
早些日子,國內的權威婚禮雜誌—今日新娘,看到我Blog內一輯具地方特色的婚禮,Nicola & Ben的電車婚禮,便透過我聯絡新人並於雜誌內分享了他們的種種及相片。
希望,將來有更多的機會給香港以外的人,了解及觀看到香港攝影師、及香港的婚禮!

對「Nicola & Ben @ 今日新娘」的想法

    1. Dear Jessica,

      Congratulations for getting married and thank you for visiting our site, and we are glad you like Lawrencetsang’s photos style.

      Have sent the email for our rate card. Pls kindly check.
      If interested, pls feel free to contact us for making an appointment. Tks.

      From Admin @ LAWRENCETSANG.com

Leave a Reply

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.