Melissa + Jason = Sienna

今天幫Melissa, Jason+Sienna BB一同拍照,為了今次的拍攝,我們改過期,也改過了拍攝地點,最後到了今天,終於大家都見面啦,很感恩,今天好好天,很難得。

之前聽靚靚媽媽談及小BB,很多時她在拍照時都會很專注,不太容易展現笑容,其實我都好擔心架,其實平時影BB之前我都會好緊張的,keke。

今天,見到小B啦,不過好快,我地都發現了要小B笑笑的小方法,呢道就唔同大家講啦,hehe,我要呢個成為我既專利,咁呢個咁靚既BB,同埋呢對靚父母,以後就祇會搵我影相啦,keke。

係度講一講,Melissa & Jason,其實他們的Pre wedding是我影的,難忘的美麗情侶,hehe,想重溫他們的相可到以下link 看看,gogogo

廣告
本篇發表於 Family Photos。將永久鏈結加入書籤。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s