Interior Shooting

Commercial

喜歡拍商業攝影的其中一個原因,就係他和婚攝不同,商業攝影追求的是極至的細節、用光和角度,很多人會問,婚攝不是也追求這些嗎?不同的門派也有不同的說法,我自己就會說:不是,婚攝講究的是感覺、溫度、氣氛,一張相攪成十幾分鐘,咁呢D唔係婚攝,係商業攝影,我是一個怪人,很多想法和人不同,正如有人覺得影這些千萬樓盤,一定要用D好靚既燈具,重要成村助手,唔睇得都嚇得,這輯相,你估我帶乜野燈具?有D客人喜歡睇排場,我喜歡睇結果,睇實力,雖然咁樣個型像唔好,唔夠高級,會少左客人,不過,性格改不了,總有伯樂的!

41946305_1824488770950704_8886695799698751488_o.jpg

Leave a Reply

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.