Carrie & Kelvin…..

EngagementPost-Wedding

這天,多謝Carrie帶我去到呢個咁靚既地方— 鶴咀,當日雖然冇好好既陽光,但天氣卻很舒服。認識Carrie已經很久了,很多的工作也是伙拍她做化妝的,不過比我影,就真係第一次,keke,當日他們的指引就係簡簡單單,開開心心,郊遊影D相,就係咁簡單。所以我都好享受整個拍攝過程,而且見到咁多有特色既地方,真係好開心!

每次同行家拍攝,其實都有一定壓力,不過今次就輕鬆很多了,因為知道他們的心意,真的只是想兩口子拍一些相,而且去到一個對我來說,很新奇的地方,已經被這麼美麗的景色所吸引。我們一邊行一邊拍一邊吹水一邊影,開開心心咁就完成了這日的拍攝了,下次會去邊影呢keke

Leave a Reply

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.